Finansiering

Hvis du ikke har råd til kørekort med det samme kan du ansøge om del betalingen igennem ViaBill.

Hvad er ViaBill?
ViaBill er en betalingsløsning, hvormed du har mulighed for at “købe nu og betale senere”. Du slipper altså for at betale hele beløbet med det samme. I stedet afdrager du beløbet til ViaBill i overskuelige delbetalinger.

Hvordan betaler jeg med ViaBill?
Alt du skal gøre er at vælge ViaBill som betalingsform, når du gennemfører din ordre. Første gang du betaler med ViaBill, vil du blive bedt om at indtaste nogle oplysninger, så vi kan bekræfte din identitet. Herefter kan du straks se, om du er blevet godkendt til en kredit med ViaBill. 

Hvad koster det?
Som ViaBill kunde betaler du altid under 10% af ordrens samlede beløb med det samme. Resterende delbetalinger forfalder med 30 dages mellemrum.

Kreditmaksimum på 10.000.-
Du kan søge om en kreditmaximum på op til 10.000 kr hos ViaBill, det betyder at restbeløbet for lovpakken er 7.499,-. Som dækker teori og manøvrebane, derefter kan du søge om kredit for det resterende beløb hos Viabill og få delt betalingen op i 10 afdrag.

Selve ansøgningen laves igennem køreskolens webshop som du får adgang til når du har tilmeldt dig et hold – Køreskolen garanterer ikke for en positiv kreditvurdering hos ViaBill. Vi anbefaler derfor at når du har tilmeldt dig et hold, så søge om kredit hos ViaBill med det samme.

Når du ansøger om kredit hos ViaBill – bliver du kunde hos ViaBill så længe du afdrager på det beløb du har lånt hos dem, du kan læse deres vilkår her.

Eksempel på betaling via ViaBill:

Lovpakke pris: 17.499,-

1. Du betaler 7.499.- til køreskolen inden 2 teorigang – Du kan betale med Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debet og Maestro , det beløb dækker Teori forløb og Manøvrebane.

2. Du køber anden del på 10.000.- og søger om del betaling igennem Viabill – Bliver du godkendt betaler du til Viabill over 10 måneder – altså 925.- om måneden + evt gebyr til ViaBill.

Sådan virker det med VIABILL

1.

Vælg ViaBill ved kassen

Læg dine varer i kurven og vælg ViaBill som betalingsmetode når du checker ud.

2.

Opret din ViaBill konto

Udfyld en kort formular og bliv godkendt på få minutter.

3.

Betal i 10 rater

Betal over tid i 10 lige store rater hver 30 dag. Du betaler den første rate, med det samme, og resten senere.

Tilmeld dig

Eller se næste holdstart

Det koster ikke noget at tilmelde sig holdstart, da første teorigang er en intro aften, så reserver din plads i dag.